وبلاگ ناب و خواندنی

مطالب و مقالات آموزشی جالب، مفید و خواندنی در موضوعات متنوع آی تی.

وبلاگ ناب و خواندنی

مطالب و مقالات آموزشی جالب، مفید و خواندنی در موضوعات متنوع آی تی.

۵ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

 

تعرفه طراحی سایت وردپرس چقدر است؟ سوال پر تکراری که هیچوقت جواب مشخص و قطعی نداشته و هرکسی با توجه به شرایط خاص خودش قیمت متفاوتی را در نظر میگیرد بطور مثال یکنفر برای انجام پروژه طراحی سایت مبلغ ۲ میلیون تومان در نظر میگیرد، همان پروژه را شخص دیگری ۱۰ میلیون تومان قیمت میدهد! اما وقعا چه دلایلی باعث میشود تعرفه طراحی سایت وردپرس در بین طراحان و پیمانکاران مختلف اینقدر متفاوت باشد؟ در ادامه به بررسی این موضوع میپردازیم.

تعرفه طراحی سایت با وردپرس به فاکتورهای زیادی بستگی دارد و نمی توان عدد مشخصی برای آن تعیین کرد.به این دلیل که هر سایت ویژگی های خاص خود را دارد، این قیمت متناسب با آن تغییر می کند.تعرفه طراحی سایت با وردپرس بیشتر به عملکرد و نوع سایت بستگی دارد و بخش های گرافیکی معمولا هزینه کمتری نسبت به عوامل دیگر دارند. با وجود این، بهتر است این مقاله را انتها دنبال کنید تا همه چیز راجع به هزینه را بدانید و با دید بهتری تصمیم گیری کنید.

 

تعرفه طراحی سایت با وردپرس : فاکتورهای کلی

در چند سال گذشته، قیمت طراحی سایت با وردپرس نوسانات زیادی داشته و به راحتی قابل قیمت گذاری نیست. در ابتدا توضیح دادیم که برای داشتن یک وب سایت با ویژگی های بیشتر، باید هزینه بیشتر هم پرداخت کرد. از آن جا که وردپرس مانند یک سیستم عامل آماده است، معمولا هزینه های آن کمتر از طراحی با کدنویسی است. با وجود این، زمانی که از وردپرس استفاده می کنید کمی محدود می شوید اما به این معنی نیست که وردپرس ضعف دارد.

اگر نگاهی به آمار کنید متوجه می شوید که بیش از ۴۵۵ میلیون وب سایت در دنیا از آن استفاده می کنند که نشان دهنده قابلیت های این سیستم مدیریت محتوا است.درصورتیکه به درستی از وردپرس استفاده کنید می توانید یک سایت قدرتمند و با قابلیت های بالا داشته باشید.

 

دلایل تفاوت قیمت طراحی وب سایت با وردپرس

مهم ترین دلیل تفاوت در قیمت طراحی سایت با وردپرس شیوه انجام کار و پیاده سازی سایت می باشد. مسلما اگر طراحی سایت بدون کد نویسی انجام گیرد هزینه کمتری خواهد داشت. نوع قالب سایت بسیار مهم است، اینکه یک قالب تا چه میزان بهینه سازی شده باشد، امکان تغییرات را در آن قالب فراهم باشد یا خیر، چه میزان سفارشی سازی بر روی آن صورت گرفته باشد  … ، همه در تعیین قیمت طراحی سایت وردپرسی تاثر گذار هستند و می توانند بازه گسترده ای از قیمت را بوجود آورند.

 

 

منبع: سه سوت وب

 

https://3sotweb.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ دی ۰۰ ، ۱۲:۰۹
سعید حیدری جعفری

 

یکی از مهم ترین مسائل در حوزه کسب و کارهای اینترنتی امنیت وبسایت می باشد. سایت های بسیاری به موضوع امنیت اهمیتی نمی دهند و ناگهان یک شبه تمام زحمات خود را بر باد رفته می بینند. فرض کنید بعد از مدت ها تلاش بر روی وبسایت خود به بازدید روزانه و درآمد قابل قبولی دست پیدا کرده اید و یک هکر حرفه ای با نفوذ، سایت شما را مال خود کند !

سایت های بزرگ و کوچک بسیاری هر روزه در دنیای اینترنت مورد حمله قرار می گیرند و بسیاری از آنها هک می شوند. در سایتی به نام Zone-h.org هکرها بعد از اینکه وبسایتی را هک می کنند در این وبسایت به عنوان خودنمایی ثبت می کنند و در واقع این وبسایت برای آنها حکم یک رزومه کاری را دارد که نشان می دهد هر یک از آنها چقدر در کار نفوذ و امنیت حرفه ای هستند.

بنابراین اگر وبسایتی موارد امنیتی را رعایت نکرده باشد به راحتی مورد حمله هکرها قرار می گیرد و هک می شود. پس توجه به موضوع امنیت را باید قبل از هر کار دیگری قرار دهید و از همان ابتدا امنیت سایت خود را تامین کنید.

در مقاله آموزشی که پیش روی خود دارید می خواهیم به آموزش بالا بردن امنیت وردپرس بپردازیم. همانطور که می دانید بحث امنیت مساله ای نسبی است و هیچ کس نمی تواند صد در صد تضمین کند وبسایت شما مورد حمله قرار نمی گیرد! حتی غول هایی مانند گوگل و فیسبوک هم نمی توانند امنیت خود را 100 درصدی بدانند.

امنیت وردپرس به موارد بسیار زیادی بستگی دارد. ما در این مقاله، به آموزش امنیت وردپرس خواهیم پرداخت که سعی شده به تمام موارد و کارهای لازم برای ایجاد یک امنیت 99 درصدی پرداخته شود.

 

بالا بردن امنیت وردپرس چگونه است؟

 

وردپرس به دلیل آپدیت های متعدد و بسیار زیادی که هر ساله بیرون می دهد دارای امنیتی نسبی است و جالب اینجاست که این ما هستیم که به امنیت وردپرس ضربه می زنیم !

نکاتی بسیار مهم در بالا بردن امنیت وردپرس وجود دارد که اگر کاربران وردپرس آنها را رعایت نکنند در واقع ریسک های بزرگی را به جان وبسایت و کسب و کار خود می خرند.

 

چرا وبسایت های وردپرسی بیش از دیگر وبسایت ها مورد حملات هکرها قرار می گیرند؟

 

وردپرس CMS بسیار قدرتمندی است که یک چهارم یعنی 25 درصد از کل وبسایت های دنیا با آن ساخته شده اند بنابراین منطقی است که تعداد زیادی از وبسایت های هک شده وردپرسی باشند !

 

چگونه وردپرس را ایمن کنم؟

 

1. نام کاربری وردپرس را Admin نگذارید.

برای افزایش امنیت وردپرس، از نام کاربری پیشفرض Admin استفاده نکنید. در صورتی که هکر متوجه شود از نام کاربری Admin استفاده می‌کنید، با اعمال حملات Brute Force اقدام به پیدا کردن رمز عبور شما می کند.
برای تغییر نام کاربری در وردپرس می توانید از پلاگین WPVN – Username Changer استفاده کنید.

 

2. پسورد وردپرس را قوی کنید.

8 درصد از وب سایت‌های وردپرسی هک شده به دلیل داشتن کلمه عبور ضعیف هک شده‌اند.
یک رمز خوب ترکیبی از اعداد، حروف با کاراکترهای کوچک و بزرگ می‌باشد. رمز شما نباید قابل حدس زدن باشد یا در دیکشنری موجود باشد. هنگام نصب وردپرس از رمز‌های بی ربط و بی معنی استفاده کنید.
برای داشتن یک رمز قوی می‌توانید به سایت Strong Password Generator رجوع کنید.

 

3. بروز رسانی وردپرس، افزونه‌ها و پلاگین‌ها رابطور مداوم انجام دهید.

همواره در سیستم‌های مدیریت محتوا نظیر وردپرس، به علت کدباز بودن سیستم مشکلات امنیتی نقاط ضعف بسیاری کشف می‌شود. هکر‌ها عمدتاً نسخه‌های قدیمی تر وردپرس را که مشکلات امنیتی شناخته شده تری دارند را هدف قرار می‌دهند. از اینرو توسعه دهندگان سیستم بطور مداوم با ارائه پچ‌های بروزرسانی مختلف آن را اصلاح می‌کنند.
همیشه حواستان به اخطارهای داشبورد وردپرس باشد و از پیام‌هایی مبنی بر بروز رسانی، چشم پوشی نکنید.
همین امر در مورد تم‌ها و پلاگین‌ها نیز صدق می‌کند.

 

منبع: سه سوت وب

 

https://3sotweb.com/%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ دی ۰۰ ، ۱۲:۰۴
سعید حیدری جعفری

 

چگونه امنیت وب سایت وردپرسی را بالا ببریم؟

سیستم وردپرس با زبان برنامه نویسی PHP توسعه داده شده و به عنوان یک پلتفرم منبع باز (Open Source) به بازار ارائه شده است. باز بودن منابع وردپرس به این معنا نیست که از امنیت پایینی برخوردار است و می توان به راحتی به کدهای آن دسترسی پیدا کرد، بلکه این امکان را به برنامه نویسان می دهد تا به راحتی بتوانند اشکالات احتمالی این سیستم را برطرف سازند و آن را توسعه دهند.

بدیهی است که تمامی سازمان ها و شرکت ها منابع و اطلاعات مهمی دارند که از آن حفاظت می کنند و به دنبال تضمین امنیت کامل آن هستند، امنیت در سیستم مدیریت محتوا وردپرس نیز موضوع مهمی می باشد که مدیران وب سایت باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.

 

امنیت در وردپرس

افراد زیادی بر این باورند که  سیستم وردپرس از امنیت بسیاری ضعیفی برخوردار است و به راحتی می توان به آن نفوذ کرد. این تصور به نوعی اشتباه است چرا که می توان با توجه به چندین نکته کاربردی و انجام آن ها به راحتی امنیت سیستم وردپرسی خود را تضمین کنید و از اطلاعات خود محافظت نمایید.
برای
بالا بردن امنیت سایت هایی که با وردپرس طراحی شده اند، می توانید با انجام ترفندهای زیر، امنیت منابع خود را در برابر نفوذ هکر ها و حملات دردسر ساز تامین کنید.

 

نحوه فعالسازی گواهینامه SSL در وردپرس

یکی از مهمترین روش هایی که می تواند به بالا بردن امنیت سایت وردپرسی شما کمک کند فعالسازی گواهینامه SSL می باشد. SSL مخفف عبارت Secure Socket Layer  به معنای ” لایه اتصال امن ” می باشد.

در دنیای شبکه SSL را به عنوان یک پروتکل (قرارداد) اتصال امن برای حفاظت از اطلاعات کاربران و همچنین سرور می دانند، بنابراین برای برقراری امنیت در سایت های وردپرسی و یا هر نوع وب سایتی بهتر است SSL را فعال نمایید.

به کار گیری SSL علاوه بر حفاظت اطلاعات به سئو و بهینه سازی سایت شما نیز کمک می کند.

 برای اینکه بتوانید سایت خود را بهینه سازی کنید، باید از قوانین گوگل پیروی کنید تا بتوانید رتبه خوبی در نتایج جستجو گوگل کسب نمایید.

یکی از این قوانین استفاده از پروتکل SSL می باشد که باعث افزایش امنیت وب سایت شما می گردد. روش های متداولی برای فعالسازی SSL در وردپرس وجود دارد. می توانید از افزونه هایی که برای این کار در نظر گرفته شده است مانند Really Simple SSL  استفاده کنید، اما توصیه می شود حدالامکان از  نصب افزونه ها بپرهیزید چرا که ممکن است باعث سنگین شدن سایت و در نتیجه کاهش سرعت سایت شود. 

بهتر است برای فعال کردن گواهینامه اس اس ال  از شرکتی که هاست خود را خریداری کرده‌اید، بخواهید تا آن را برروی سایت شما نصب کند.

  

افزونه امنیتی در سیستم وردپرس

وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا حرفه ای در جهان شامل افزونه های (plugin) متفاوتی در زمینه های بسیاری مانند افزونه افزایش سرعت، افزونه مدیریت سئو داخلی سایت و … می باشد که هر کدام وظیفه و عملکرد خاص خود را دارند.

برای بالا بردن امنیت  سایت های وردپرسی نیز افزونه های زیادی توسط سایت رسمی وردپرس معرفی شده است، که از مهمترین این افزونه ها می توان به All In On WP Security & Firewall اشاره کرد.

 

All In On WP Security کار با افزونه

همانطور که از نام این افزونه پیداست، چندین مورد از ابزارهای حرفه ای امنیتی را در قالب یک پکیج ارائه داده است تا امنیت وب سایت شما را چندین برابر کند. برای استفاده از این افزونه همانند دیگر پلاگین های وردپرس باید در پنل کاربری خود (پیشخوان وردپرس) و در قسمت افزونه ها عبارت (All In On WP Security) را جستجو کرده و بعد از پیدا کردن این افزونه، آن را دانلود و نصب کنید.

 

 

منیع: سه سوت وب

 

https://3sotweb.com/%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ دی ۰۰ ، ۱۲:۰۲
سعید حیدری جعفری

 

برای یادگیری و آموزش سئو ابتدا باید به این مطلب اشراف کامل داشته باشید، که علمی که به دنبال آن هستید چیست و چه مزایایی دارد.


به همین دلیل ابتدا تعریف دقیقی از آن را برای شما عزیزان ارائه می دهم.
 

سئو چیست؟


سئو یا همان Search Engine Optimization (SEO) (به معنی : بهینه سازی موتور جستجو) تمرین و ممارست در جهت گرفتن ترافیک هدفمند برای یک وب سایت از رتبه بندی ارگانیک موتورهای جستجو می باشد.
*ترافیک هدفمند یعنی چه : یعنی افرادی را وارد سایت خود کنید که دنبال خدمات و محصولات شما باشند.
*ارگانیک یعنی چه : به بیان ساده یعنی به صورت طبیعی و بدون پرداخت هیچ هزینه ای (در ادامه بیشتر توضیح خواهم داد)

 

به صورت کلی اینطور می توان گفت که کارهای متداول مرتبط با سئو می توانند شامل:
 

ایجاد محتواهایی با کیفیت بسیار بالا

بهینه سازی محتوا پیرامون کلمه کلیدی خاص

و ساخت بلک لینک ها یا همان لینک های بازگشتی باشد.


در ادامه با من همراه باشید تا برای شما این مبحث را کاملا باز کنم.

 

این مبحث یکی از اصول پایه ای در تدریس سئو محسوب می شود، در این قسمت از بخش آموزش مقداری از این مبحث را توضیح می دهم.
ادامه مبحث را نیز می توانید در برگه مربوطه مطالعه نمایید.

 

موقعیت یابی موتورهای جستجو چیست؟


موقعیت یابی موتورهای جستجو، تمرین مستمر بهینه سازی صفحات وب به منظور دستیابی به نتایج بالاتر در موتورهای جستجو برای کلمات کلیدی خاص است.
به عبارت دیگر:
موقعیت یابی موتورهای جستجو زیرمجموعه ای از بهینه سازی موتورهای جستجو است که بر دستیابی به رتبه های بالاتر برای صفحات خاص تمرکز دارد (برخلاف کار بر روی پیشرفت های فنی SEO در سایت یا انتخاب کلمات کلیدی برای بهینه سازی).

 

برای فراگیری سئو دانستن اینکه sem چیست بسیار ضروری است، این مطلب از جهت این مهم است که شما باید بدانید که موتور های جستجو چگونه عمل می کنند.
چه روش هایی برای تبلیغات دارند، و چگونه نتایج جستجو دسته بندی می شود.
در این قسمت از مقاله آموزش سئو، اطلاعاتی را به صورت مختصر آورده ام، برای آموزش بیشتر این قسمت می توانید به برگه مربوطه مراجعه نمایید.

seo در مقابل sem


 

تفاوت بین SEO و SEM چیست؟


تفاوت اصلی این است که بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) بر روی بهینه سازی وب سایت به منظور جلب بازدیدکنندگان از نتایج جستجوی ارگانیک متمرکز است.
از سوی دیگر ، هدف بازاریابی موتورهای جستجو (SEM) به دست آوردن ترافیک و دیده شدن از جستجوی هم ارگانیک و هم پولی است.

 

به عبارت دیگر:
 

نتایج جستجوی گوگل به دو دسته اصلی تقسیم می شوند: نتایج جستجوی پولی و نتایج جستجوی ارگانیک.

که هدف سئو رتبه بندی وب سایت شما در نتایج جستجوی ارگانیک است.

 

همچنین می توانید وب سایت خود را در قسمت پرداخت شده نتایج جستجو از طریق پرداخت به ازای کلیک (PPC) قرار دهید.

 

SEO جایی است که شما 100٪ بر رتبه بندی در نتایج ارگانیک تمرکز می کنید.
SEM زمانی است که از SEO و PPC استفاده می کنید تا از موتورهای جستجو ترافیک دریافت کنید.
بنابراین بله، SEM یک اصطلاح گسترده است که شامل SEO و PPC است.
این بدان معناست که SEO در زیر چتر SEM قرار می گیرد.

 

هنگامی که پا در عرصه آموزش سئو می گذارید، باید به یک نکته بسیار برجسته توجه کنید.
این رشته آموزشی مخلوطی از تکنیک ها و تجربیات است، هر چقدر بهتر بتوانید موتور های جستجو را درک نمایید، نتیجه بهتری در انتظار شماست.
برای این منظور در مبث مقدماتی بسیار بر روی یادگیری و درک موتورهای جستجو برای شما تاکید دارم.
این مطلب به صورت خلاصه قرار گرفته برای اطلاعات بیشتر به برگه مورد نظر مراجعه نمایید.

 

عوامل رتبه بندی موتورهای جستجو


شاید خوانده باشید که گوگل از 200 فاکتور رتبه بندی در الگوریتم خود استفاده می کند.
خوشبختانه، برای موفقیت در سئو نیازی به تسلط بر همه 200 نیست.
در حقیقت، شما بهتر است درباره مجموعه کمی از عوامل رتبه بندی که بیشترین تأثیر را دارند یاد بگیرید.

 

 

منبع: سه سوت وب

 

https://3sotweb.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A6%D9%88/

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ دی ۰۰ ، ۱۲:۰۰
سعید حیدری جعفری

 

بالا بردن امنیت سایت برای جلوگیری از هک شدن

امروزه سایت های بسیاری مورد هجوم هکر ها قرار می گیرند و از سایت ها سوء استفاده کرده و یا به تخریب آنها می پردازند. همین دلیل باعث شده تا طراحان سایت به فکر بالا بردن امنیت سایت خود بیافتند و در مرحله طراحی سایت و بعد از آن، راه های افزایش امنیت وبسایت را به کار گیرند. برای این منظور سعی می کنیم نکاتی را برای بالا بردن امنیت وب سایت ارائه دهیم تا شما را در حفاظت سایتتان در مقابل حمله احتمالی هکر ها یاری کنیم. خواندن این مقاله خالی از لطف نبوده و می تواند اطلاعات مفیدی به شما در این زمینه منتقل کند.

 

بدون شک ساده ترین و پیش پا افتاده ترین نکته در حفظ امنیت وب سایت، مراقبت از نام کاربری و کلمه عبور مدیریت سایت است. در اختیار گذاشتن این اطلاعات به افراد غیر قابل اعتماد می تواند راه را برای نفوذ بسیار ساده و بی دغدغه برای آن ها باز کند. بنابراین اگر قصد دارید مدیریت سایت خود را به دست افراد دیگری بسپارید تا شما را در امر مدیریت کمک نمایند بهتر است افراد مورد اعتماد را برای انجام این کار انتخاب نمایید. با فرض رعایت این نکته سعی می کنیم نکات کلیدی بیشتری را برای بالا بردن امنیت در وب بیان کنیم.

 

نقش هاست معتبر در بالا بردن امنیت سایت

 

انتخاب یک هاست معتبر برای میزبانی سایت شما تاثیر زیادی در بالا بردن امنیت سایت شما دارد. شاید برایتان سوال پیش بیاید که هاست چه ربطی می تواند به امنیت سایت داشته باشد. توضیح خواهیم داد. هاست های معتبر معمولاً امنیت بالایی دارند و به مسائل امنیتی توجه زیادی می کنند. دلیل این امر این است که می دانند در صورت هک شدن سرور، سایت های بسیاری باید بهای این اتفاق را بپردازند. برخی از هاست های نا معتبر به دلیل عدم استفاده از نسخه اورجینال cpanel با مشکلات امنیتی بسیاری مواجه می شوند. بنابراین پیشنهاد می شود حتی الامکان میزبانی سایت های خود را به هاست های معتبر (حتی با صرف اندکی هزینه بیشتر) بسپارید.

 

انتخاب نام کاربری و پسورد قوی و غیر قابل حدس زدن

یکی از راه های نفوذ هکر ها به سایت و پایگاه داده سایت شما، حدس زدن نام کاربری و پسورد شماست. بسیاری از مدیران سایت ها از نام کاربری های بسیار ساده همچون نام سایت، admin، administrator، و نام های قابل حدس زدن استفاده می کنند که هکر ها با امتحان کردن نام های کاربری این چنینی به نام کاربری اصلی دست پیدا می کنند. در مورد پسورد یا کلمه عبور هم همین نکته باید رعایت شود. از انتخاب پسورد های قابل پیش بینی مانند ۰۰۰۰۰، ۱۲۳۴۵۶، تاریخ تولد، نام سایت و… بپرهیزید. سعی کنید کلمات عبور خود را به گونه ای انتخاب کنید که از نظر امنیتی بسیار قدرتمند باشد. به طور مثال کلمه عبوری انتخاب نمایید که حداقل ۸ کاراکتر داشته باشد و ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک، اعداد، کاراکتر های غیر مرتبط و… استفاده نمایید. جالب است بدانید استفاده از space در پسورد در اکثر پنل های مدیریتی قابل استفاده بوده و استفاده از آن در پسورد می تواند تاثیر مثبتی در بالا بردن امنیت سایت داشته باشد.

 

به روز رسانی سیستم مدیریت محتوای سایت به صورت مداوم

 

اکثر سایت ها با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند جوملا، وردپرس و… ساخته شده و مدیریت می شوند. این سیستم های مدیریت محتوا اغلب دارای امنیت مناسبی هستند. با این حال ورژن های جدیدی که از طرف سازنده های آن ها منتشر می شود امنیت بالا تری داشته و به نوعی ایراد های امنیتی نسخه های قدیمی خود را برطرف کرده اند. بدون شک نفوذ به سایت هایی که CMS های نسخه قدیمی دارند به مراتب راحت تر از سایت هایی است که CMS خود را به روز کرده اند. برای به روز رسانی سیستم مدیریت محتوای خود کافیست روی پیغامی که از طرف سازنده در پنل مدیریتی به شما نمایش داده می شود کلیک کرده تا نسخه جدید دانلود و نصب شود.

 

 

منیع: سه سوت وب

 

https://3sotweb.com/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ دی ۰۰ ، ۱۱:۵۷
سعید حیدری جعفری